fbpx
Fotograf Jonas Wall porträtt företag och bröllopsfotograf i Göteborg info@wallfoto.se - 0766-555580

Nyårskavalkad

WallfotoGottNytt2014
Inför det nya året ville jag blicka tillbaka på fotoåret 2013. Det var när jag gjorde det jag insåg att jag ändå fått ganska mycket gjort. Det skulle bli en alldeles för lång post om jag skulle få med en glimt av alla de fototillfällen som funnits under året. Den röda tråden i bilderna här blev istället att alla dessa bilder finns hos andra människor och gör dem glada. Det är verkligen en av de stora behållningarna med att fotografera, att skapa minnen och göra människor glada. Så 2014 tänkte jag fortsätta med det, det är mitt enda nyårslöfte, fotografera mera.

Wallfoto2013Kvart1

Wallfoto2013Kvart2

Wallfoto2013Kvart3

Wallfoto2013Kvart4
Jag avslutar med den sista bilden jag skapade 2013. Den blev en “likes-raket” när huvudpersonen postade den på sin fb-sida. Fast det beror nog mer på min syster Lisa än på bilden i sig..:)

InnebandyLisa
Tack alla ni som uppmuntrar mig, tar del av mina bilder och väljer mig som fotograf.
Tack alla ni som gör allt detta möjligt, jag är lyckligt lottad som kan hålla på med det jag älskar.
Gott Nytt År!

//Jonas

Leave a Reply