fbpx
Fotograf Jonas Wall porträtt företag och bröllopsfotograf i Göteborg info@wallfoto.se - 0766-555580
Wallfoto & USB för leveranser

Wallfoto & USB för leveranser

Världens coolaste & snyggaste USB-minne om jag själv får säga det och det får jag ju givetvis. Det är just ett sådant här USB-minne som alla mina leveranser levereras på. Jag har jobbat med dessa en tid nu och beställde precis en ny uppsättning från fantastiska Sofia på Flashbay. Flashbay är en superbra leverantör, snabba och otroligt kundorienterade. Jag kan verkligen rekommendera dem.
Eftersom detta inte är första gången jag väljer dessa minnen så har jag ju redan fotograferat dem tidigare, fotograf som jag är. Denna gången ville jag göra något annorlunda. Så jag fotograferade dem i studion på en plexiglasskiva med fastljusbelysning 98 gånger. Det resulterade i denna stopmotionfilm som jag tycker blev otroligt bra. Man kan lära sig nya saker varje dag..:)

Leave a Reply