fbpx
Fotograf Jonas Wall porträtt företag och bröllopsfotograf i Göteborg info@wallfoto.se - 0766-555580
Produktfotografering i Göteborg av Mr Bear Family produkter

Produktfotografering i Göteborg av Mr Bear Family produkter

Produktfotografering i Göteborg av Mr Bear Family produkter

Jag fick för ett tag sedan möjlighet att göra en produktfotografering i Göteborg av Mr Bear Family produkter. Mr Bear Family är ett familjeföretag i Göteborg som erbjuder ett brett sortiment av grooming produkter med hög kvalité för den dagliga rutinen inom skägg, hud, rakning & hår. Du kan även hitta fantastiska naturliga produkter för tatuerings-eftervård.

Eftersom produkterna tillverkas av naturliga ämnen kändes det självklart att välja ett naturtema för bilderna. Så jag gav mig ut på jakt efter grenar, löv och mossa att ta med mig in i studio. Även några av hemmets växter fick agera rekvisita vid denna fotografering.

Det var otroligt kul att göra denna produktfotografering. Att klura ut vilken miljö jag ville sätta produkterna i och sedan försöka bygga den i studion. Visst det tar lite tid men det är ju så roligt att se resultatet sedan. Jag skall vara ärlig och säga att jag inte direkt gjort många produktfotograferingar hittills, men blev väldigt nöjd med denna. Detta är definitivt något jag vill och kommer göra mer av. 

Här är resultatet av produktfotograferingen:

Jag passade på att dokumentera lite vid fototillfället. Det är alltid bra, om man kommer ihåg det. Skulle jag vilja göra en liknande fotografering igen har jag en setup att utgå ifrån. Är ni nyfikna på lite Behind the scenes bilder från denna produktfotografering kommer de här.

Är du eller ditt företag i behov av produktfotografering kan du kontakta mig här.

Leave a Reply