fbpx
Fotograf Jonas Wall porträtt företag och bröllopsfotograf i Göteborg info@wallfoto.se - 0766-555580
Gott nytt år 2019 önskar fotograf Jonas Wall

Gott nytt år 2019 önskar fotograf Jonas Wall

Gott nytt år 2019 önskar fotograf Jonas Wall!

Familjefotograf Göteborg - Gott nytt år 2019 - WallfotoVill passa på att önska er alla ett gott nytt år från mig, familjen och Wallfoto. 

Sista dagen 2018, en utmärkt dag för reflektion. En utmärkt dag att publicera min nyårsbild. Något som har blivit en tradition för mig. 

2018 går till historien som ett mycket bra år för mig. Större delen av året har jag varit föräldraledig med vår son. Det bästa ”jobb” jag någonsin haft. Detta har givetvis inneburit mindre fotografering professionellt men desto mer fotografering privat. Låt oss säga att vår sons bildskatt redan är ganska stor.

2018 köpte jag ny kostym, en fjärde kamera och ny crocs. Vi reste i en månad, till Teneriffa, Montenegro och Jamaica. Gick upp i semestervikt men joggade sedan lagom mycket och gick ner i vikt igen. Jag har fotograferat varje dag. Jag nördade ner mig i aktiemarknaden och läste för många ekonomibloggar. Sedan började jag intressera mig för minimalism. Men framför allt, och mer värt än allt annat, hängde jag hela tiden med vår son. Att se honom växa och utvecklas är det bäst som finns. 

Det blev ändå några bröllop, familjer och porträtt under året. Jag är så himla lycklig som har funnit fotograferingen i mitt liv. Så himla glad att människor vill anlita mig. Jag älskar detta utan tvekan. Jag kan inte se att jag någonsin slutar med det. 2019 är än så länge ett ganska oskrivet blad för mig. Det betyder att mycket spännande kan hända. 

Min personlighet gillar att planera, så givetvis filar jag på mål inför framtiden. En plan på lite längre sikt börjar sakta ta form. Men man får aldrig glömma att leva här och nu. Livet är ju det som händer när vi är upptagna med att planera.   

Jag hoppas ni alla har storslagna planer för 2019, storslagna planer i den bemärkelsen att ni strävar efter mål som får er att må bra. Jag tror i slutändan att det är de som är viktigt, att göra saker som får dig att må bra.

Så återigen, gott nytt år. Vi ses och hörs 2019.

This Post Has 2 Comments

 1. God fortsättning.
  En av mina planer är att försöka hinna skriva kommentarer på fotografers bloggar.
  Läser att du har investerat i det viktiga, livet och även bevarar livet i form av filer som säkert så småningom
  blir någon bild på väggen vem vet kanske en canvas på sonen.

  Vi har just uppdaterat vår sida med information om dig, och hoppas det kommer leda till nya kunder.
  kanske bröllop men även barn, familjer och mycket annat.

  Du följer ju oss bland annat på Instagram så du kommer snart se dig där, men vi kommer även,
  skriva på vår “privata” blogg på nouw om dig och visa bilder.

  Mvh Magnus

  1. Hej Magnus,

   Kul att höra från dig och att du ville lämna en kommentar här.
   Tycker det är superkul att jag får äran att vara med hos er på https://photoever.se

   Allt gott så länge så hoppas jag vi hörs och ses i en nära framtid!

Leave a Reply