fbpx
Fotograf Jonas Wall porträtt företag och bröllopsfotograf i Göteborg info@wallfoto.se - 0766-555580
Lekstuga

Lekstuga

Jag saknar att skapa musik, jag skulle vilja göra det mer. Jag tror att jag, som med mycket annat, komplicerar det en smula. Det är faktiskt bara att göra. Denna måndag behövde jag göra något lekfullt, något kul. Skapa något. Det blev en snutt av Dream Theaters “Hollow Years”.

Jag investerade nyligen i en ny mick till kameran som för övrigt fungerar utmärk som USB-mick till Macen. Micken är från RØDE och heter VideoMic NTG. Tanken med micken är att få fin fint ljud på filmerna från kameran men att även kunna använda den till att spela in gitarr och sång är smått toppen.

För att inte krångla till det den här gången spelade jag in videon med Macens webkamera. Det borde jag kanske skämmas lite för. Men strunt samma, det var mest ljudet jag ville testa. Eftersom jag gör detta så väldigt sällan så är de enda programvaror jag har tillgång till Apples iMovie och Garageband. De är gratisprogram, men de gör jobbet. Särskilt Garageband, där jag ännu inte saknar något.

Här kommer videon, och komihåg, jag är en lekman som leker.

 

Frågor, funderingar? Skriv en kommentar eller hör av dig till mig här.

PS. Behinde the scenes:

Wallfoto skapar musik

Leave a Reply