fbpx
Fotograf Jonas Wall porträtt företag och bröllopsfotograf i Göteborg info@wallfoto.se - 0766-555580

Skogsberg & Smart

Jag har haft en jobbig hosta ett par dagar nu och idag tog jag beslutet att det bästa för hälsan är att kurera och vila sig i form. En vis man sa till mig en gång att vi kan drömma och önska oss massor av saker i världen men den som inte har hälsan önskar sig inget annat. Det ligger mycket i det, hälsan är kanske det viktigaste vi har. Jag ska inte klaga jag är inte sjuk ofta, men när man är det gäller det att lyssna på kroppen. Sedan barnsben har jag lärt mig att “går man inte till skolan så går man inte utanför dörren”. Jag är dock vuxen nu och kan bestämma det själv, men det sitter ändå i. Ambitionerna för dagens bild kommer i och med detta sänkas en smula. Jag ska ändå försöka, vill inte falla på mållinjen.

Eftersom jag tänker kurera mig inomhus så är dagens bild just tagen inomhus. För ett tag sedan såg jag en Youtube-film av retuschen av en Rolex eller Omega klocka, det är en underdrift att säga att det inte lades ned hårt arbete och väldigt mycket tid på den. För att inte tala om den kunskapen man behöver ha. Det gjorde mig en smula nyfiken på produktfoto. Jag har fotograferat väldigt lite produkter men det är absolut något jag kan tänka mig att göra mer av. Så efter tips av min fru blev tillslut dagens bild på ett par mycket fina ljuslyktor från Skogsberg & Smart. Jag gillar dem speciellt mycket för att de är handgjorda och inte perfekta. Varje lykta är unik. De är en present till min fru från en kollega till henne, och om två månader kommer de givetvis få en hedersplats i vårt nya hus.

140122

Leave a Reply