fbpx
Fotograf Jonas Wall porträtt företag och bröllopsfotograf i Göteborg info@wallfoto.se - 0766-555580

Om – Wallfoto och fotograf Jonas Wall

Vem är personen bakom kameran och Wallfoto?

Det sägs att Om – sidan kan vara något av det svårast att skriva på en hemsida. Jag är beredd att hålla med men tänker ändå göra ett tappert försök. Mitt namn är, som du kanske redan gissat, Jonas Wall. Men så har det faktiskt inte alltid varit. Det finns en fin historia bakom det som jag lovar att återkomma till. Är du nyfiken och vill veta nu så får du höra av dig.

Gunnilse, i utkanten av fantastiska Göteborg, är det ställe vi kallar för hem. Där finns jag, min fru, vår son och fotostudion. Det är härifrån jag utgår när jag reser på alla glammiga fotouppdrag i Sverige och världen. 

2010 fotograferade jag mitt allra första bröllop och 2011 startade jag det egna fotoföretaget Wallfoto. Sedan dess har jag fotograferat allt från bröllop, familjer, företagsporträtt, sport och modellfoto. För några år sedan reste vi till Tanzania. Där jag fick möjligheten att fotografera vilda djur i nationalparken Serengeti. Fotografering av vilda djur, nämner jag här, därför att jag har en idé om att alla genrer av fotografering samverkar. Det finns inspiration att hämta överallt och att mixa olika genrer skapar förutsättningar för fantastiska fotografier. För mig är fotografering en passion. Jag gör det därför att jag älskar det. Jag är övertygad om att det är då du blir riktigt bra på något. Att föreviga ögonblick i tiden, bevara minnen och ge företag ett ansikte utåt är alla saker som driver mig.

Jag använder mig av Fujifilms system, ser upp till människor som lever sina drömmar och hoppas att ni ska uppskatta mina fotografier.

Behöver du en fotograf? Här kan du kontakta mig!

Familjefotograf Göteborg WallfotoOm - Wallfoto och fotograf Jonas Wall GöteborgWallfoto Fotograf Jonas Wall med familj


Samarbeten & Partners 

Bröllopsfotograf Jonas Wall (Göteborg, Sverige) | MyWed