fbpx
Fotograf Jonas Wall porträtt företag och bröllopsfotograf i Göteborg info@wallfoto.se - 0766-555580
Bröllopsfotografering på Aspenäs Herrgård utanför Göteborg
Bröllopsfotografering Aspenäs Herrgård

Bröllopsfotografering på Aspenäs Herrgård utanför Göteborg

Bröllopsfotografering på Aspenäs Herrgård utanför Göteborg

Att få vara en del av en bröllopsfotografering på den vackra Aspenäs Herrgård utanför Göteborg är en upplevelse i sig. För brudparet, Frida och Patrick, blev det en underbar dag fylld av kärlek, vackert väder och oförglömliga minnen. Som bröllopsfotograf är det alltid en ära att få dokumentera en så speciell stund i två människors liv och jag var så glad att få vara med under deras stora dag.

Aspenäs Herrgård ligger vackert belägen vid vattnet, omgiven av grönska och en fantastisk utsikt. Det är verkligen en perfekt plats för ett bröllop och som bröllopsfotograf är det en dröm att få jobba på en sådan vacker plats. Den soliga och varma dagen gjorde bara atmosfären ännu mer magisk och jag visste att bilderna skulle bli otroliga.

Frida och Patrick hade noggrant planerat varje detalj för deras bröllopsdag. Från blommor till dekorationer, varje element var noga utvalt för att passa deras personlighet och stil. Detta gjorde mitt jobb som bröllopsfotograf ännu mer spännande då jag visste att jag skulle fånga deras personlighet och kärlek genom bilderna.

Brudparet förberedde sig var för sig i varsitt rum på Aspenäs Herrgård. Frida hade valt en vacker klänning som hade en romantisk och vintage känsla, medan Patrick bar en stilfull kostym som verkligen kompletterade helheten. Jag fick chansen att fånga deras nervositet och förväntan genom bilder på deras små, men ändå betydelsefulla detaljer, som Fridas smycken och Patricks finslipade fluga.

Efter förberedelserna var det dags för vigseln. Framför fontänen på Aspenäs Herrgård, bredvid den spektakulära utsikten, sa brudparet sina löften till varandra. Känslan av kärlek var påtaglig och jag kunde knappt hålla tillbaka tårarna själv. Jag fångade deras ögonblick när de såg varandra, deras leenden och tårar av lycka. Det var verkligen en fröjd att få vara en del av deras största stund.

Innan vigseln hade vi passat på att ta oss tid för bröllopsfotografering i den vackra naturen runt herrgården. Med gröna ängar och solglasade träd var det som att vara i en sagovärld. Frida och Patrick var så naturliga framför kameran och jag fångade deras äkta skratt och lycka. Det var en glädje att få jobba med dem och se deras kärlek stråla igenom varje bild.

Bröllopsfesten hölls sedan i ett stort tält i herrgårdens trädgård. Det var vackert dekorerat med blommor, levande ljus och personliga detaljer som speglade brudparets stil. Tal hölls, skratt fyllde salen och glädjen var nästan påtaglig. Jag fångade brudparets första dans som man och fru och de vackra ögonblicken tillsammans med deras vänner och familj. Det var verkligen en oförglömlig fest.

Att få vara bröllopsfotograf på Frida och Patricks stora dag var en ära och ett minne för livet. Aspenäs Herrgård utanför Göteborg erbjöd en underbar och idyllisk miljö för deras bröllop. Tillsammans med vackert väder och deras kärlek, kunde jag skapa bilder som kommer att vara älskade för evigt.

Följ Wallfoto i sociala medier:
http://instagram.com/wallfoto
http://facebook.com/wallfoto

Här kan du kontakta mig om du behöver en bröllopsfotograf i Göteborg eller resten av världen:
https://wallfoto.se/kontakt

Leave a Reply