fbpx
Fotograf Jonas Wall porträtt företag och bröllopsfotograf i Göteborg info@wallfoto.se - 0766-555580

Gamlestadens fabriker och spårvagnsspår

Idag var det skönt att ta sig en kort promenad efter jobbet. Visst var det lite kyligt men samtidigt befriande att stanna upp där en stund och se alla stressade människor skynda till spårvagnarna. Både dem och spårvagnsförarna undrade troligtvis vad jag höll på med, en systemkamera på stativ är svår att smyga med. Det är lärorikt med utmaningar och en del i allt som jag känner att jag blir bättre på i och med “Dagens bild”. Det är tio dagar kvar, tio bilder till målgång. Det här lilla projektet har visat sig vara svårare än vad jag trodde när jag postade den första bilden. Men jag är också övertygad om att det gett tillbaka långt mycket mer i utveckling än vad jag någonsin hade kunnat tro.

Dagens bild från Gamlestadens fabriker, 7:ans spårvagn och en temporär spårvagnsbro över Säveån.

140121

Leave a Reply