fbpx
Fotograf Jonas Wall porträtt företag och bröllopsfotograf i Göteborg info@wallfoto.se - 0766-555580
Bröllopsfotografering Göteborg
Bröllopsfotograf Göteborg - Fotograf Jonas Wall - wallfoto.se

Bröllopsfotografering Göteborg

Bröllopsfotografering Göteborg Trädgårdsföreningen

Bröllopsfotografering Göteborg den 13 maj. Det här var mitt första bröllop denna säsongen. Det var också det första bröllop jag uteslutande fotograferade med Fujifilm XT-2 kameror. Jag antar att det är värt att nämna att jag inte saknade mina Nikonkameror det minsta. En annan intressant detalj är att jag fotograferade hela bröllopet med två fasta objektiv. Det har aldrig hänt tidigare heller. Jag provade alltså ganska mycket nytt på detta bröllopet och det föll väldigt väl ut om jag själv får säga det. Men nog om det, visst jag tycker tekniken är kul och underlättar den för mig så är det bra, men den är ju faktiskt bara medlet för att fånga ögonblicken. Ingen kamera vad jag vet väljer vinkel, komposition eller ögonblick åt dig.  

Det känns väldigt roligt för mig att jag tog mig tiden att blogga detta bröllop. Det är ofta jag har den ambitionen men ger det inte alltid den tid det behöver. I ärlighetens namn så är det just den här skrivande delen jag alltid fastnar på. Jag har sagt det förr och säger det igen, skriva är svårt. Jättesvårt.

Igår träffade jag Caroline och Magnus för leverans av deras fina bröllopspaket. Att fatta tycke för dessa människor är verkligen lätt och det märks så tydligt att de har väldigt roligt tillsammans. Det är alltid en sådan fin upplevelse att få återuppleva brudparets bröllopsdag igen tillsammans med dem. Det blir ofta känslosamt och så även igår. Att det jag levererar kan locka fram glädjetårar gör mig så otroligt glad och stolt. Det berättar verkligen för mig att det jag gör är bra. Det är en fantastisk känsla. Stort tack Caroline och Magnus för förtroendet att föreviga er bröllopsdag.

Här följer ett urval av ljuvliga bilder från Caroline och Magnus bröllopsdag.    

Följ Wallfoto i sociala medier:
http://instagram.com/wallfoto
http://facebook.com/wallfoto

Här kan du kontakta mig:
https://wallfoto.se/kontakt

Leave a Reply