fbpx
Fotograf Jonas Wall porträtt företag och bröllopsfotograf i Göteborg info@wallfoto.se - 0766-555580
Hösten för en fotograf i Göteborg

Hösten för en fotograf i Göteborg

Jag kan inte benämna det, det sista bröllopet för säsongen. Jag känner inte heller att jag i alla säsonger kan kalla mig bröllopsfotograf från Göteborg. Jag känner att jag är en fotograf från Göteborg, jag fotograferar ju även andra saker än bröllop. Med denna post vill jag summera min fotohöst efter det sista sommarbröllopet för att sedan åka på en efterlängtad semester.

Denna höst har i stor utsträckning handlat om familjefotografering både utomhus i höstmiljö och inomhus i fotostudion. Det som är så fantastiskt med barn är att fotograferingen helt och hållet är på deras villkor. Det handlar så mycket om tålamod, tajming och att känna sin fotoutrustning. Det går alltid att skapa grymma porträtt så länge man är med när ögonblicken händer.

För att återknyta till första styckets inledning så har jag faktiskt ett bröllop kvar att fotografera i år. På självaste nyårsafton. Det skall bli helt fantastiskt. Givetvis håller vi tummarna för snö, men vi tar vad vi får och skapar magi av det. För det kommer bli så himla bra, det är jag redan väldigt övertygad om.

Men nu fokuserar vi på vad jag har haft för mig sedan sommarens sista bröllop. Här är min fotohöst.

photocrati gallery

Leave a Reply