fbpx
Fotograf Jonas Wall porträtt företag och bröllopsfotograf i Göteborg info@wallfoto.se - 0766-555580
Göteborgsvarvet

Göteborgsvarvet

Vad har Göteborgsvarvet med Wallfoto att göra? Kanske inte så mycket men det har med hälsa och motion att göra. Jag är övertygad om att motion är mirakelmedicin för oss människor. Jag är också övertygad om att det gör mig till en bättre fotograf. Att fotografera ett heldagsbröllop t.ex. kräver ganska mycket av dig, då är det definitivt ingen nackdel att ha lite extra ork.

Jag har länge funderat på någon form av reklamtröja inför Göteborgsvarvet och nu är det verklighet. Mycket tack vare min fina tryckkontakt Andreas Blomgren. Han har gjort ett fantastiskt jobb och jag vill verkligen uppmärksamma det. Är du i behov av tryck & dekaler förmedlar jag mer än gärna kontakten.

Göteborgsvarvet, för mig, är ett utmärkt motionslopp att ha som motivator för att hålla igång motionen under hela året. Det blir mitt tolfte år i år och även om jag inte förväntar mig några rekordtider kommer jag ändå ta mig runt Göteborgs gator i världens coolaste t-shirt.

WallfotoGbgvarv150201-1
Foto: Frida Wall

Leave a Reply